Pilates Caddebostan

Pilates kilo vermek amacıyla yapılan bir spor değildir. Pilates ruhunuzu dinlendirirken beden sağlığınızı en üst düzeyde tutmayı hedefler. Pilates Caddebostan salonumuzda pilates derslerine katılarak sağlıklı ve mutlu zaman geçirebilirsiniz. Pilatese başladıktan sonra 3. dersin sonunda faydasını görmeye başlarsınız. Devam ettikçe vücudunuzda ki değişimleri fark edersiniz.

Pilates Caddebostan
Pilates Caddebostan

Pilates Ne Zaman Ortaya Çıktı?

Pilates adını Joseph Pilatesten almıştır. Joseph Almanya’da dünyaya gelmiştir. Astım ve raşitizm hastası olarak onca tedavi gördü ama sonuç alamadı. Hastalığını tedavi etmek için spor yaptı. Ağırlık kaldırma, dans, kayak, yoga yaptı. Bu sporların hepsinin birleşiminden pilatesi ortaya çıkardı. Pilates eskiden fizik tedavi amacıyla uzun yıllar kullanıldı. Daha sonraki yıllarda formunu korumak isteyen herkesin sıkça yaptığı bir spor haline geldi.

Kadın erkek herkesin yaptığı bir spordur. Kadınlar tarafından daha çok rağbet görür. Salonumuz pilates ve diğer sporlar için uygun bir salondur. Her spor branşının farklı eğitmeni vardır. Uzman pilates eğitmenlerimiz ile deneme dersine katılabilir ve kaydınızı yaptırabilirsiniz. Grup derslerimiz esnasında pilates ile rahatlamak ve dinlemek mümkündür. Diğer sporların aksine yorulmaz, dinlenirsiniz.

 

Pilatesin Sağlığa Yararları

Pilatesin insan sağlığı üzerindeki etkileri kanıtlanmıştır. Ruhsal ve fiziki yönden tam bir iyilik halinde olmak istiyorsanız pilatesi mutlaka yapmalısınız. Pilates yaparken yaptığınız hareketler omurganızı esnetir ve kaslarınızı güçlendirir. Sırt, bel ve kalça kaslarınızı güçlendirir ve ağrıyı yok eder.

Pilates yaparken diyetinize dikkat ederseniz kilo verir ve fit bir görünüme kavuşursunuz. Zihin ve beden bütünlüğü sağlayarak sağlığı olumlu etkiler. Pilates yapmak için sadece zaman ayırmanız yeterlidir. Salonumuzda pilates ekipmanlarını temin edebilirsiniz. Bu sayede ekipmanları yanınızda taşımanıza gerek kalmaz. Her hafta uygun zamanınıza göre ayarlama yapabilirsiniz.

 

Pilates Fiyatları

Pilates yapmak diğer sporlardan daha uygun ücretlidir. Salonumuzda açılan gruplardan size uyan gruba katılma imkanı vardır. Uzman eğitmenimiz ile her gün pilates yapabileceğiniz gibi hafta sonu gruplarına da katılabilirsiniz. Özel ders almak isteyen kişilere belirledikleri saatlerde pilates dersi verilir. Çok uygun fiyatlara kayıt yaptırmak için salonumuzu ziyaret edebilirsiniz. Bu sayede pilates salonumuzu gezme imkanı bulursunuz.

Pilates Caddebostan